Deși ne aflăm în plin sezon estival, sărbătorile de iarnă se apropie cu pași rapizi. Turiştii care doresc să îşi aleagă destinaţia dorită pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă şi în special a Revelionului, pot să-şi achiziţioneze de pe acum pachetele turistice, mai ales dacă au un buget pregătit.

Potrivit consultanților DAL Travel, de obicei, de Revelion nu există oferte tip last-minute, cu reduceri, deoarece gradul de ocupare este ridicat, cererea este foarte mare, mai ales pentru destinaţiile externe de top, solicitate de către turiști din toată lumea.

„Avem deja mulți turiști care se interesează în legătură cu ofertele sărbătorilor de iarnă și deja o parte au început să rezerve. Sunt deja înscrieri pentru programele care includ Piețele de Crăciun din Europa dar și pentru programele de Revelion recent lansate. În general, turiștii noștri preferă să petreacă Revelionul în destinații calde, exotice, dar avem din ce în ce mai mulți turiști care aleg și programele care combină Crăciunul cu Revelionul”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

La ora actuală, cele mai vândute revelioane în țările exotice sunt pentru:

  • Indonezia – Insula Bali & Insula Lombok, și este normal să fie așa, ținând cont că această destinație de-abia s-a deschis după doi ani,
  • croazieră de Crăciun și Revelion în Marea Caraibilor și de Crăciun în Ecuador și Revelion în Galapagos.

Printre cele mai solicitate pachete turistice din Europa se numără Crăciun la Edinburgh și Revelion la Londra, dar și clasicul Revelion la Paris.

Alte destinații căutate de Revelion sunt:

  • țările Americii Centrale și de Sud, precum Mexic, Panama, Nicaragua, Costa Rica, Argentina, Uruguay, Columbia și Brazilia,
  • țările africane precum Kenya, Tanzania, Zanzibar, Senegal și Africa de Sud.

Sunt cereri și pentru Statele Unite ale Americii (Revelion Las Vegas și Los Angeles), dar și pentru țări din Asia, care și-au deschis recent granițele pentru turism, precum Thailanda, Malaezia, Singapore și Indonezia (în special Bali).

Cele mai căutate destinații europene de sărbători sunt, alături de Londra și Paris, Berlin, Suedia și Finlanda (Revelion la Marea Baltică), Georgia, Albania, Portugalia, dar și Gran Canaria (Spania) și Azore și Madeira (Portugalia).

Printre destinațiile „mai apropiate”, sunt căutate Egipt, Maroc, Tunisia, Liban, Iordania, Iran, Turcia (Cappadocia) și Emiratele Arabe Unite.

Croazieră în Antarctica

DAL Travel lansează și un produs inedit, post-Revelion: Croazieră în Antarctica. Aceasta se va desfășura între 2 și 23 ianuarie și va fi operată de către vasul de croazieră Sapphire Princess al companiei Princess Cruises – una dintre cele mai de top companii de croazieră din lume.

Îmbarcarea va avea loc în Buenos Aires (Argentina), iar traseul va include Montevideo – Insulele Falkland – Antarctica: Strâmtoarea Drake – Arhipelagul Palmer – Canalul Schollart – Golful Paradisului – Strâmtoarea Gerlache – Paradise Harbor – Capul Horn – Ushuaia – Punta Arenas – Fiordurile Chiliene – San Antonio – Valparaiso – Vina del Mar – Santiago de Chile.

Croaziera este extrem de solicitată de către turiștii din toată lumea, fiind unul dintre cele mai căutate produse turistice din lume. Costul unui astfel de pachet turistic este de 4.340 de euro.

DAL Travel este o agenție de turism din România, înființată în anul 2000. Agenția oferă circuite turistice de grup, vacanțe personalizate, sejururi charter, city breaks, dar și organizare de evenimente și vacanțe în România.

Sursa foto: DAL Travel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri