Air France dezvăluie primele destinații ale programului de iarnă pentru perioada octombrie 2022 – martie 2023 și anunță lansarea de noi zboruri din Paris-Charles de Gaulle (CDG) către Laponia (Finlanda și Norvegia).

Astfel, începând cu 10 decembrie 2022, turiștii români se vor putea bucura de peisajele oferite de ținuturile nordice de deasupra Cercului Polar de Nord, plecând din București - Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP) spre noi destinații introduse de Air France - Kittilä, Tromsø și Rovaniemi.

Pe 10 decembrie 2022, Air France va lansa o nouă rută către Kittilä (Finlanda) cu plecare de pe Aeroportul Internațional Paris Charles-de-Gaulle (CDG). Cu o frecvență săptămânală, zborul va fi operat de o aeronavă Airbus A320, în fiecare zi de joi.

Programul zborurilor (ore locale)

  • AF1322: plecare din Paris Charles-de-Gaulle la ora 10:05 cu sosire în Kittilä la ora 14:50
  • AF1323: plecare din Kittilä la ora 15:35 cu sosire în Paris Charles de Gaulle la ora 18:30

De asemenea, în aceeași zi, Air France va introduce un nou zbor săptămânal pe ruta Paris-Charles de Gaulle (CDG) – Tromsø International Airport (Norvegia), operat de o aeronavă Airbus A319. Tromsø va reprezenta cel mai nordic punct ca și destinație din portofoliul Air France.

Programul zborurilor (ore locale)

  • AF1220: plecare din Paris Charles-de-Gaulle la ora 08:20 cu sosire în Tromsø la ora 11:50
  • AF1221: plecare din Tromsø la ora 12:35 cu sosire în Paris - Charles de Gaulle la ora 16:25

Datorită succesului avut în 2021, ruta Paris-Charles de Gaulle (CDG) – Rovaniemi (Finlanda) va beneficia de un zbor suplimentar pe zi în perioada Crăciunului și a Anului Nou. Zborurile către această destinație vor fi reluate de pe 27 noiembrie 2022.

Programul zborurilor (ore locale)

  • AF1524: plecare din Paris Charles de Gaulle la ora 10:00 cu sosire în Rovaniemi la ora 14:30
  • AF1525: plecare din Rovaniemi la ora 15:25 cu sosire în Paris Charles de Gaulle la ora 18:00

Localizate deasupra Cercului Polar de Nord, în Laponia, Țara lui Moș Crăciun, Kittilä, Tromsø și Rovaniemi, reprezintă o parte din destinațiile preferate de turiștii din întreaga lume iarna, în special pentru experiențe precum pescuitul la copcă, cursele cu sania, saune, dar și pentru a admira spectacolul de lumini oferit de Aurora Boreală. De asemenea, Kittilä este cunoscută ca locul de naștere al celebrului scriitor finlandez Arto Paasilinna.

În afară de Kittilä, Tromsø și Rovaniemi, Air France operează zboruri în Țările Nordice și către alte destinații cum ar fi Helsinki (Finlanda), rută lansată în vara anului trecut, Copenhaga și Billund (Danemarca), Olso și Bergen (Norvegia), Stockholm și Gothenburg (Suedia).

Sursa foto: Air France

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri