Wizz Air va redeschide trei rute către destinații însorite, operate din Cluj-Napoca și București. Zborurile vor fi reluate în această toamnă, între 29 septembrie și 5 noiembrie. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Primul zbor Wizz Air va fi reluat în România din Cluj-Napoca către Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Ruta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va fi repornită în data de 29 septembrie, iar zborurile vor decola, în prima lună, în fiecare zi de joi.

În plus, Wizz Air va zbura din nou din București către Aqaba, Iordania, și Gran Canaria, în Insulele Canare, Spania. Aceste două rute de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București vor reîncepe în data de 1 noiembrie și, respectiv, 5 noiembrie, cu operațiuni în fiecare marți și sâmbătă pentru Aqaba și în zilele de sâmbătă pentru Gran Canaria.

Vezi și: Wizz Air deschide încă o bază în România și lansează noi zboruri (wall-street.ro)

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Wizz Air operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri