5 Septembrie 2022

Galerie FOTO | Top zece cele mai bune hoteluri din lume. Unde se află și cât costă o noapte de cazare



Există o mulțime de motive pentru a fi entuziasmat de o viitoare vacanță: de la priveliștile care te fac să uiți de muncă, până la gastronomia locală. Spre exemplu, unii oameni sunt la fel de entuziasmați de cazare și abia așteaptă să ajungă la hotelul rezervat. Tripadvisor a publicat premiile Best of the Best Traveler's Choice Awards 2022 pentru cele mai bune hoteluri din lume. Iată cine a ocupat primele 10 poziții.

10. BLESS Hotel Madrid, Spania

BLESS Hotel este situat în districtul Salamanca, cel mai emblematic și exclusivist cartier din centrul orașului Madrid. Hotelul se remarcă prin stilul său unic și designul său atemporal, care surprinde esența capitalei. Acesta se află la doar câțiva pași de cele mai importante atracții, muzee și magazine.

Prețuri: De la 518 euro pe noapte până la 1.148 euro pe noapte.

Sursă imagine: Facebook BLESS Hotel Madrid.


9. Padma Resort Ubud, Indonezia

Situat în districtul Payangan, la doar 13 km de orașul Ubud, Padma Resort Ubud oferă unități de cazare de lux, înconjurate de verdeață luxuriantă.

Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în întreaga proprietate. Proprietatea oferă zilnic un serviciu de transfer gratuit în centrul orașului Ubud, disponibil după un program fix.

Prețuri: De la 212 euro/ noapte până la 698 euro/ noapte.

Sursă imagine: Facebook/ Padma Resort Ubud.


8. Sta?>iunea de aventur? ?(TM)i scufund?ri Hamanasi

Hamanasi este un eco-resort izolat situat în Belize (America Centrală). Proprietatea are un restaurant cu servicii complete, bar, piscină, grădini luxuriante și o instalație marină de 5 stele.

Prețuri: De la 309 euro pe noapte până la 800 euro pe noapte, conform site-ului hotelului.

Sursă imagine: Hamanasi Hotel


7. Six Senses Laamu, Maldive

Six Senses Laamu este singura stațiune din Atolul Laamu, situat în sudul Maldivelor.

Prețuri: De la 2.607 euro/ noapte până la 3.629 euro pe noapte pentru camerele de două persoane.

Sursă imagine: Six Senses Laamu


6. Kayakapi Premium Caves, Turcia

Hotelul Kayakapi Premium Caves este amplasat în peșteri istorice restaurate, la doar un kilometru de centrul orașului Urgup.

Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit și suite decorate elegant, cu vedere la Cappadocia.

Prețuri: De la 122 euro pe noapte pentru o cameră de două persoane, până la 3.500 euro pe noapte pentru o vilă cu piscină privată cu o capacitate de 6 persoane, conform Booking.

Sursă imagine: Kayakapi Premium Caves


5. OMNIA, Elve?>ia

Situat pe o stâncă, la 45 de metri deasupra caselor din centrul localității Zermatt, oaspeții pot ajunge la Omnia printr-un tunel cu acces la un lift, care îi va duce direct în hol.

Turiștii pot savura preparate rafinate din bucătăria internațională, pregătite cu ingrediente de sezon alese, în restaurant sau pe terasă.

Prețuri: De la 605 euro/ noapte pentru o persoană până la 1.485 euro/ noapte pentru patru persoane, conform Booking.

Sursă imagine: OMNIA, Elveția


4. Romance Istanbul Hotel, Istanbul

Hotelul Romance Istanbul Boutique Class se află în centrul istoric al orașului Istanbul, la doar 10 minute de mers pe jos de Marele Bazar.

De asemenea, hotelul este situat la câțiva pași de numeroase obiective turistice, printre care Hagia Sofia, Palatul Topkapi și Moscheea Albastră. Camerele hotelului au mobilier din lemn şi lucrări de artă înrămate.

Prețuri: De la 94 euro/ noapte pentru o persoană până la 209 euro/ noapte pentru patru persoane, conform Booking.

Sursă imagine: Romance Istanbul Hotel


3. Ikos Aria Resort, Grecia

Al treilea cel mai bun hotel din lume este Ikos Aria din Kefalos, Grecia. Această stațiune de cinci stele, all-inclusive, are restaurante cu meniuri concepute de bucătari care au condus restaurante cu stele Michelin, acces la spa și o mulțime de opțiuni de divertisment.

Prețuri: De la 419 euro pe noapte până la 792 euro pe noapte, conform site-ului hotelului.

Sursă imagine: Ikos Aria Resort/ Facebook


2. Hotel Colline de France, Brazilia

Al doilea cel mai bun hotel este Hotel Colline de France din Gramado, Brazilia. Hotelul are 34 de apartamente pe proprietate și se mândrește cu interiorul și exteriorul său luxos și cu un personal impecabil.

Prețuri: De la 661 euro/pe noapte pentru o cameră de două persoane, până la 916 euro/ noapte pentru o cameră de 3 persoane, conform Booking.

Sursă imagine: Hotel Colline de France


1. Tulemar Bungalows &Villas, Costa Rica

Hotelul numărul unu pe Tripadvisor este Tulemar Bungalows & Villas din Manuel Antonio, proprietate de renume mondial din Manuel Antonio, Costa Rica.

Cu o medie de cinci stele pe 4.728 de recenzii, acest hotel din America Centrală se află pe o bucată de junglă de 33 de acri, cu vederi uimitoare la Pacific. Complexul are un restaurant, o zonă de plajă privată și facilități de sporturi nautice.

Prețuri: de la 245 euro/pe noapte pentru o cameră de două persoane până la 683 euro/ noapte pentru o vilă cu o capacitate de 10 persoane, conform Booking.

Sursă imagine: Tulemar Bungalows &Villas




Citeste si