Wizz Air va opera două noi rute din România către Leeds, Marea Britanie, începând din octombrie 2022.

Zborurile sunt acum disponibile din Cluj-Napoca și București către Aeroportul Leeds Bradford. Biletele pentru aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 119 RON / 24,99 EUR.

Aceste noi zboruri suplimentează rutele Wizz Air la tarife reduse în Europa și Orientul Mijlociu operate din Cluj-Napoca și București. Începând cu 31 octombrie, Wizz Air va oferi trei zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către Leeds, în fiecare luni, miercuri și vineri. Zborurile de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București către Leeds vor fi operate cinci zile pe săptămână începând cu 1 noiembrie, în zilele de marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

RUTĂ

ZILE

ÎNCEPÂND CU

DE LA*

Cluj-Napoca – Leeds

luni, miercuri, vineri

31 octombrie 2022

149 RON / 29.99 EUR

București – Leeds

marți, joi, vineri, sâmbătă, duminică

1 noiembrie 2022

119 RON / 24.99 EUR

Sursa foto: Shutterstock / Petr Leczo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F