Având în vedere că numărul de vehicule crește pe zi ce trece, traficul rutier este inevitabil. Ca să scurteze așteptatul în trafic, compania aeriană Delta Air Lines le va permite clienților să ajungă și să plece de la și spre aeroport cu un avion electric, scrie Travel + Leisure.

Compania intenționează să furnizeze acest serviciu prin intermediul vertiporturilor (locuri folosite pentru aterizare) de cartier. Vertiporturilor vor fi amplasate mai aproape de casele pasagerilor și nu îi vor afecta pe ceilalți locuitori, deoarece aceste aeronave produc mai puțin zgomot decât celelalte. Heliporturile de pe acoperișuri ar putea fi, de asemenea, utilizate pentru serviciile de aeronave electrice ale Delta.

O aeronavă electrică va avea patru locuri pentru pasageri, dar capacitatea avionului va depinde de bagajele pe care le transportă.

Inițial, Delta se așteaptă să lanseze acest serviciu în New York și Los Angeles în 2024.

Cât va costa serviciul de avioane electrice al Delta?

Deși nu a fost anunțată încă nicio sumă, se crede că aceasta va fi foarte accesibilă. Acest lucru se datorează faptului că aeronava electrică a companiei Delta folosește propulsie electrică; este mai productivă și are un cost de întreținere și de operare mai mic.

Transportatorul va colabora cu Joby, care operează aeronave cu decolare și aterizare verticală complet electrice, pentru a face naveta pasagerilor din oraș la aeroport, a declarat Delta pentru Travel + Leisure.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri