Între 11 și 21 noiembrie, agenția Eturia anunță cele mai mari reduceri din acest an, până la 600 euro reducere/pachet de vacanță în destinații exotice

Campania Black Friday Eturia din acest an include 80 de pachete de vacanță care acoperă toate continentele si regiunile: Caraibe, Oceania, Asia, Africa, SUA și Europa.

“Dinamica acestui an este cu mult diferită față de cea din 2021, iar dorința de explorare a turistului român ne determină să estimăm o creștere cu 30% a vânzarilor datorată acestei campanii de Black Friday,“ a declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Iată câteva exemple de vacanțe cu prețuri promoționale: un Share a trip Kenya cu safari Tsavo si plajă Diani, la doar 1990 euro, redus de la 2390 euro; un sejur plajă Miami & Bahamas pentru Revelion la doar 2190 euro, redus cu 560 euro de la 2750 euro, un Circuit de grup Mexic & Guatemala la 4250 euro, redus cu 600 euro de la 4850 euro sau un Revelion in Maldive -Meeru Island Resort & Spa, sejur la pretul de 4790 euro, redus cu 600 euro de la 5390 euro. Prețurile sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri