În 2023, industria ospitalității continuă să se adapteze la schimbările pieței și la noile cerințe ale oaspeților. Dezvoltarea turismului intern, investițiile în turismul digital și tehnologie și adaptarea rapidă la noile tendințe și exigențele consumatorilor îi convinge pe specialiștii în industria ospitalității să fie la curent constant cu noutățile din domeniu.

Aceste subiecte importante, precum și alte aspecte actuale, fac parte din agenda TopHotel Conference 2023, cel mai important eveniment dedicat industriei ospitalității din România, ce se va desfășura pe 23-24 mai, la Hotel JW Marriott din București.

Timp de două zile, evenimentul reunește profesioniști recunoscuți, investitori, reprezentanți ai autorităților locale și experți internaționali, cu scopul de a explora și a promova strategii eficiente pentru revitalizarea turismului în România și dezvoltarea durabilă a sectorului hotelier, dar și pentru a premia cele mai bune proiecte din industrie demarate în ultimul an.

Cu un program bine pus la punct, conferința pune în discuție o serie de teme cruciale, precum tendințele globale și regionale în industria ospitalității, oportunități de investiții în România, inovații tehnologice care pot contribui la creșterea competitivității pe piața turistică și importanța adoptării practicilor de turism durabil.

TopHotel Conference este, de asemenea, locul de întâlnire al comunității industriei ospitalității și un barometru al investițiilor și proiectelor dezvoltate la nivel local.

STRUCTURA EVENIMENTULUI
23 Mai 2023 • Day 1 • Hotel Investments: Connecting with Brands
În prima zi a evenimentului, conferința aduce față în față reprezentanți ai unor branduri hoteliere mari și investitori locali și internaționali cu scopul de a oferi participatilor o imagine de ansamblu asupra viitorului industriei hoteliere. Timp de o zi, aceștia vor analiza noile oportunități de business din domeniu, vor dezbate tendințele actuale din sfera investițiilor în industria ospitalității și vor oferi soluții pentru provocările pe care la întâmpină specialiștii în tranzacțiile efectuate pe piață hotelieră locală.

23 Mai 2023 • Day 1 • TopHotel Awards Ceremony
La finalul conferinței, celebrăm performanța și investițiile în industria ospitalității, dar și echipele și persoanele care au inspirat și au perseverat în ultimul an. Descoperă nominalizații acestei ediții pe www.tophotelawards.ro.

24 Mai 2023 • Day 1 • Tourism Investments: Hotel Destination for a Dynamic Future
În cea de-a doua zi a evenimentului, participanții vor lua parte la discuții despre personalizarea experienței călătorului prin implementarea tehnologiilor avansate, inovația digitală, prezența inteligenței artificiale și impactul acesteia asupra industriei turismului, analizând în același timp managementul destinațiilor pentru locațiile din România cu un potențial turistic ridicat.

VORBITORII EDIȚIEI DIN 2023
Peste 50 de specialiști cu experiență vastă în industria ospitalității la nivel local și internațional vor urca pe scena noii ediții TopHotel Conference. Printre vorbitorii se numără: Alex Robinson (STR), Mike Collini (Hilton), David Jenkins (Radisson Hotel Group), Malgorzata Morek (Hilton), Marcel Lindt (Ascott), Ivan Kiseev (Marriott International), Adam Konieczny (Louvre Hotels Group), Miguel Martins (IHG Hotels & Resorts), Dragoș Anastasiu (Eurolines Group România), Claudiu Aron (Alpin Resort Hotel Poiana Brașov), Călin Ile (Premier Hospitality & FIHR), Răzvan Pîrjol (Winsedswiss Education Group Switzerland), Lorand Szarvadi (Balvanyos Resort), Alina Vlădulescu (Niro Investment Group), Marius Băzăvan (Bacolux Hotels România), Florin Suciu (Living Well - Technogym România), Cătălina Toma (Accor), Cătălin Negruțiu (Daikin România), Adam Konieczny (Louvre Hotels Group).

Mai multe detalii despre înscriere, program și lista completă cu vorbitorii acestei ediții sunt disponibile pe www.tophotelconference.ro.

TopHotel 2023 este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Techonym, Epta Daas, Radisson Hotel Group, Daikin, Accor, Hilton, Louvre Hotels Group, Philips, Kafune, D-edge, Assa Abloy, BitSoft, Calirom, MultiSoft, Birdiecar, Niro Investment Group, Bacolux Hotels, Naruzzo și 4 Service.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri