Compania aeriană Aeroitalia lansează operațiunile de zbor pe Aeroportul Internațional București Băneasa - „Aurel Vlaicu”. Primul zbor este programat pe 2 iunie 2023, pe ruta București Băneasa - Roma Fiumicino.

„Aeroitalia” este o companie aeriană italiană fondată în anul 2022 și operează o flotă de Boeing 737-800 către destinații europene.

Datorită legăturilor operate de „Aeroitalia” către și de la Aeroportul Roma Fiumicino, pasagerii vor putea ajunge de la București și la Alghero, Bergamo, Comiso, Olbia și Palermo, cu un singur bilet, conexiune garantată, bagajul de cală urmând a fi trimis direct la destinația finală.

Tarom, Ryanair și Wizz Air sunt companiile care operează în prezent zboruri pe ruta București - Roma.

Sursa foto: Shutterstock / InsectWorld

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri