Cel mai scump pachet de ospitalitate pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris (26 iulie) costă 9.500 de euro, plus taxe, fiind pe Pont de l'Alma, care oferă o vedere panoramică de 360 grade, o cină de tip cocktail, cu şampanie selectă şi muzică live în compania sportivilor olimpici.

Este pachetul cel mai exclusivist din programul de ospitalitate Paris 2024 din 26 iulie, dată care marchează pentru prima oară celebrarea deschiderii Jocurilor Olimpice în stradă, de-a lungul râului Sena, pe care sportivii vor fi transportaţi cu peste 100 de ambarcaţiuni.

Potrivit ofertei făcute publice, va fi ''cea mai captivantă experienţă'', deoarece vă va permite utilizatorilor să se bucure de ''imagini panoramice impresionante asupra Parisului, parada sportivilor şi ceremonia de deschidere într-o braserie în aer liber în stil parizian de pe faimosul Pont de l'Alma''.

Cei care cumpără acest pachet vor putea accesa podul cu trei ore înainte de începerea festivităţii de deschidere şi vor rămâne acolo până la o oră după încheierea acesteia, fiind întotdeauna asistaţi de un serviciu de ospitalitate ''premium''.

''Sportivii olimpici şi oficialii sportivi vor fi disponibili pentru fotografii şi autografe', se vor plimba prin zonă, în timp ce artiştii şi DJ-ii vor întreţine atmosfera în acea după-amiază. În plus, participanţii vor primi un cadou simbolic legat de acel moment unic.

La un preţ ceva mai mic, de 7.500 de euro plus taxe, se poate rezerva un loc în tribuna care va fi instalată în Palais de Tokyo, în faţa Turnului Eiffel, cu o facilităţi similare celor de la Pont de l'Alma.

Pentru 5.000 de euro, cumpărătorii vor fi plasaţi la Maison de l'Amerique Latine, din Place de la Concorde.

Compania care oferă aceste pachete de ospitalitate, On Location, are deja experienţă în a oferi servicii de înaltă calitate la evenimente sportive majore precum Super Bowl.

Sursa foto: Facebook / Paris 2024

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri