Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, are o avere estimată la 500 de milioane de dolari, iar departe de terenul de fotbal portughezul încearcă să profite de popularitatea lui investind în industria turismului. Sursa galerie foto: PestanaCR7.com.

Împreună cu lanțul de hoteluri Pestana, Cristiano Ronaldo deține cinci hoteluri care funcționează sub brandul Pestana CR7. Probabil cel mai drag dintre ele este cel din orașul natal, Funchal, de pe insula Madeira.

Insula Madeira este insula lui Cristiano Ronaldo, iar Funchal este orașul celui care se laudă cu cinci Baloane de Aur. Aeroportul din Funchal îi poartă numele fotbalistului portughez, iar din vara lui 2016, acesta s-a lansat pe piața turismului alături de Pestana primul hotel CR7 în orașul său natal.

Au urmat apoi inaugurarea de hoteluri Pestana CR7 în Lisabona, Madrid, New York și Marrakech (sud-vestul Marocului).

Cristiano a investit de curând și într-un magazin de ceasuri second hand.

Hotelul Pestana CR7, un templu dedicat lui Cristiano Ronaldo

În oraș se găsesc statui ale celebrului jucător cu care mii de turiști din întreaga lume își fac poze. Funchal profită de popularitatea și faima lui Cristiano pentru a atrage turiști din toate colțurile lumii. Fanii cei mai înfocați ai fotbalistului nu au cum să nu încerce să se cazeze la hotelul lui din oraș.

Aici găsesc o sumedenie de elemente care le vor aduce aminte de idolul lor. Tricouri de joc semnate de Cristiano Ronaldo se găsesc prin tot hotelul. În camere se regăsesc alte obiecte care poartă imaginea lui.

Cei de la The Guardian, care au vizitat recent hotelul de 4 stele lui Cristiano Ronaldo din Funchal, îl descriu ca fiind un templu închinat jucătorului portughez.

Chipul lui apare pe fațada hotelului, pe oglinzile din băi, iar în unele camere, chipul lui Cristiano îi veghează pe turiști când dorm. Portret și desene cu jucătorul portughez fiind puse deasupra paturilor.

Elementul cel mai ciudat, însă, este prezența în baie unor camere de supraveghere, îndreptate către duș (vezi în galerie). Dar nu vă speriați, nu sunt funcționale, ci doar de formă.

Cât costă să te cazezi în hotelul lui Cristiano Ronaldo

Conform site-ului oficial al grupului hotelier Pestana, la final de august, în weekend, puteai găsi oferte începând de la 276 de euro pe noapte, iar dacă ești membru al clubului Pestana, poți primi o reducere de până la 248 de euro.

În acest preț primești o cameră de 21 mp, în care se pot caza doi adulți și un copil, cu priveliște către port, acces la piscină, la centrul de fitness, Wi-Fi gratuit, mic-dejun și loc de parcare. În plus, primești acces gratuit și în Muzeul CR7, unde vei găsi alte exponate care să-ți aducă și mai mult aminte de fotbalistul portughez.

Evident, sunt și oferte mai scumpe. Pentru aceeași perioadă, 23-26 august, era disponibilă o oferă specială pentru o cameră de 40 de mp, în care se puteau caza patru persoane adulte, la un preț de 667 de euro pe noapte. Membrii clubului Pestana mai primeau o reducere de 10%, până la 600 de euro pe noapte. Vorbim despre oferta care are inclus doar micul dejun.

Aceste prețuri sunt și ele unele preferențiale, deoarece trebuie să rezervi camera pentru cel puțin patru zile ca să beneficiezi de aceste tarife.

Dacă vreți să vedeți cum arată hotelul în avans, portalul PestanaCR7.com vă pune la dispoziție și tururi virtuale.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri