Compania Wizz Air lanseaza, vineri, pima cursa aeriana interna Bucuresti-Cluj si retur, compania estimand pentru 2008 un grad de ocupare de 84%, potrivit NewsIn.

"Wizz Air va opera o retea de zbor cu 10 destinatii din Capitala, la numai un an dupa zborul inaugural. Cursa Bucuresti-Cluj si retur va fi lansata vineri, fiind primul zbor intern low cost din Romania", a mentionat compania.

Operatorul low-cost lanseaza joi si primele curse Bruxelles- Milano si Bucuresti- Venetia.

Zborul intern catre Cluj va fi operat de 4 ori pe saptamana, in timp ce zborurile catre Milano si Bruxelles se vor lansa initial cu o frecventa de 3 curse saptamanal. Noile zboruri sunt deja disponibile spre vanzare la preturi cu toate taxele incluse incepand de la 49 RON pentru Cluj si 69 RON (19,99 Euro) pentru celelalte zboruri.

"Gradul nostru de ocupare mediu pentru cursele pe care le avem este de 84%, cel mai mare procent din Europa, motiv pentru care ne asteptam la acelasi grad de ocupare pentru cursa spre Cluj", a declarat, directorul general Wizz Air, Jozsef Varadi.

Potrivit acestuia este prima cursa interna lansata de companie, iar serviciul se adreseaza persoanelor cu venituri medii care calatoresc spre Cluj cu trenul, autobuzul sau masina personala.

Compania aeriana a estimat ca in 2007 a transportat pe cele 12 rute din Romania 415.500 pasageri urmand ca in 2008 numarul acestora sa ajunga la un milion.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Wizz Air comanda 20 de aeronave Airbus A321XLR
Setari Cookie-uri