23 Octombrie 2008

Ryanair va opera din 2009 doua noi rute din Constanta spre Italia si Spania



Compania de transport aerian Ryanair va opera de anul viitor curse pe doua noi rute, din Constanta spre Bologna (Italia) şi spre unul din orasele spaniole, a declarat presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, Corina Martin, citat de NewsIn.

"In urma succesului inregistrat de compania irlandeza cu ruta Constanta - Pisa, Ryanair a decis sa mai deschida cel putin doua rute cu plecare din Constanta. Astfel, in luna martie, operatorul va inaugura ruta Constanta - Bolona, si tot anul viitor va deschide o ruta care va opera de pe aeroportul Constanta cu destinatia Spania", a precizat presedintele Asociatiei Litoral.

Totodata, Corina Martin a mentionat ca autoritatile locale constantene, impreuna cu Asociatia Litoral poarta discutii cu reprezentantii operatorului aerian pentru deschiderea unor eventuale rute Constanta - Roma. De asemenea, acesta a mentionat ca aeroportul constantean se claseaza pe primul loc intr-un clasament al Ryanair in ce priveste cantitatea de bagaje transportate.

Ryanair este o companie aeriana irlandeza si este lider in transport aerian low-cost din Europa.



Citeste si