14 August 2009

Crestere de 10% pe segmentul de ticketing pentru TravelBiz in S1



Agentia de turism TravelBiz a inregistrat un avans de 10% al vanzarilor de bilete de avion in primele sase luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si isi propune sa mentina trendul pana la finalul anului.
5% din vanzarile de bilete de avion ale companiei TravelBiz provin de pe site-ul de bilete de avion www.flybiz.ro.

Lansat acum o luna de zile, site-ul a reusit sa genereze vanzari pentru companie si sa atraga un numar de vizitatori semnificativ - peste 2000 de vizitatori unici.

“Serviciul de rezervare al unui bilet de avion este unul dintre cele mai simple servicii pe care un client le contracteaza de la agentia de turism. De aceea clientii isi doresc ca procesul de achizitie sa fie cat mai simplu, declara Simona Veteleanu, director general TravelBiz.

In primul semestru din 2009, 40% din cifra de afaceri a companiei a provenit din vanzarea biletelor de avion, iar pana la sfarsitul anului ponderea va creste pana la 50%, cel putin jumatate din vanzari urmand sa provina de pe site-ul www.flybiz.ro.

TravelBiz a realizat afaceri de 1,92 de milioane de euro in prima jumatate a anului, in crestere cu 7% fata de perioada similara din 2008, datorita investitiilor derulate in promovare.

“Segmentul de clienti individuali a crescut cu 15% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si speram ca pana la finalul anului sa mai creasca cu inca 10%, ajungand astfel la o pondere de 50% in totalul serviciilor noastre”, spune Simona Veteleanu.

Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 4,5 milioane de euro in 2008, iar pentru 2009 mizeaza pe o crestere cu 10%.



Citeste si