9 Aprilie 2010

Inscrierile timpurii pentru destinatiile externe s-au prelungit pana pe 30 aprilie



Agentiile de turism din Romania, impreuna cu partenerii externi, au decis sa prelungeasca si pentru destinatiile externe programele de early booking pana la 30 aprilie, potrivit ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism).
Astfel, pe majoritatea destinatiilor, precum Turcia, Grecia, Bulgaria, Egipt, Tunisia, Spania, de la caz la caz, vor fi reduceri pentru early booking cuprinse intre 10% si 35%.

Ofertele tip early booking reprezinta un "win-win-win situation" pentru cei trei actori: turistul - agentia de turism - hotelul. Turistul castiga un discount de pana la 35% din valoarea pachetului turistic, indiferent de perioada sejurului, daca rezerva din timp, cu minim 2 luni inainte de consumarea pachetului turistic. Media reducerilor este de 20%, iar data limita medie (care difera de la caz la caz) este 30 aprilie.

De asemenea, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism - impreuna cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural si Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului au decis prelungirea programului “Inscrieri timpurii” pentru destinatiile interne pana la data de 15 aprilie 2010.





Citeste si