WALL-STREET.RO a continuat seria de intalniri tematice din cadrul restaurantului Red Angus, incercand prin aceasta initiativa sa sprijine diferite industrii din Romania. In a doua editie s-au intalnit pentru o degustare de vin si carne precum si pentru o portie sanatoasa de networking, specialisti din zona de eCommerce. Evenimentele de tip Industry Nights sunt realizate in baza parteneriatului dintre wall-street.ro si Red Angus Steakhouse.

In aceeasi zi in care a avut loc intalnirea, la care au participat peste 60 de manageri din zona magazinelor online din Romania, wall-street.ro a devenit primul cotidian din tara cu o sectiune speciala dedicata eCommerce-ului – ecomTEAM.

Numele sectiunii este inspirat de conferinta regionala omonima care va avea loc anul acesta pe 2-3 aprilie. In cadrul ecomTEAM poti afla informatii de ultima ora de la specialisti internationali si din Romania care te pot ajuta sa iti dezvolti business-ul online.

In cadrul ecomTEAM vei avea ocazia sa interactionezi cu Dan Bulucea, CEO Google Romania, Iulian Stanciu, CEO eMag.ro, Alison Battisby, specialista britanica pe Social Media, Marius Pahomi, general manager Conversion sau David Sottimano, consultant Distilled.net.

WALL-STREET.RO va continua astfel de initiative, pe diferite domenii de activitate, cotidianul propunandu-si astfel sa sprijine antreprenoriatul si initiativele business romanesti. Evenimentele de tip Industry Nights sunt realizate in baza parteneriatului dintre wall-street.ro si Red Angus Steakhouse.

Fotografii, de Mircea Dragos

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri