Concurenta se inteteste: reteaua sociala Pinterest a fost localizata si in Romania

Pinterest, retea sociala accesata de zeci de milioane de oameni din intreaga lume, a fost tradus in limba romana. Incepand de astazi, utilizatorii din Romania pot accesa varianta tradusa a website-ului Pinterest, aplicatii iOS si Android.

“Suntem incantati sa ajutam fanii Pinterest sa exploreze in limba romana lucrurile care ii pasioneaza,” a spus Matt Crystal, Director al departamentului International, Pinterest. “Pinterest Romania are deja o comunitate activa in cele mai populare categorii ale website-ului, incluzand moda, calatorii, artizanat, mancare si decoratiuni pentru casa. Procesul actual de localizare este un prim pas pe care il facem pentru ca pinnerii (utilizatorii Pinterest) sa-si poata descoperi interesele si hobby-urile intr-un mod cu totul nou”.

Mai departe de localizarea in limba romana, aceasta miscare este importanta deoarece spenderii din Romania vor putea investi mai usor si in aceasta retea sociala, in detrimentul Facebook sau Google.

Anul trecut, Pinterest s-a lansat in peste 20 de limbi si va continua cu alte traduceri in 2014.

Oamenii utilizeaza Pinterest ca sa isi creeze liste de dorinte, sa isi planifice decorarea casei, sa gaseasca noi locuri de vizitat, sa descopere noi retete si multe altele. Pe site-ul Pinterest, utilizatorii pot urmari Pinneri cu interese similare de la care pot obtine idei creative pentru activitatile lor zilnice sau pentru ceea ce spera sa faca in viitor. Fiind un instrument de explorare la nivel global, Pinnerii beneficiaza de acces la o resursa universala de continut vizual bazat pe categoriile care ii intereseaza cel mai mult.

Citeste si:
Donald Trump plănuiește să-și lanseze propria platformă de social...
Donald Trump plănuiește să-și...

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri