Internautii vor putea cumpara de pe Amazon prin intermediul contului de Twitter

Amazon, cel mai mare retailer online la nivel global, a prezentat luni o noua functie, care permite utilizatorilor platformei de microblogging Twitter sa cumpere de pe acest site de comert online fara sa se deconecteze de pe reteaua de socializare, informeaza AFP, citata de Mediafax.

Denumit "#AmazonCart" in Statele Unite si "#AmazonBasket" in Marea Britanie - cele doua tari in care functia este disponibila -, sistemul face legatura intre contul de Twitter si cel de Amazon al utilizatorului.

"Este foarte simplu. Cand un client citeste un mesaj al artistului sau preferat, al unui expert, al unei marci sau al unui prieten, ce contine un link spre un produs de pe Amazon.com, ii va fi suficient sa adauge « #AmazonCart» in raspunsul sau de pe Twitter pentru ca produsul in cauza sa se adauge in cosul sau de cumparaturi de pe Amazon", a explicat Julie Law, purtatoare de cuvant a acestui distribuitor online, intr-un comunicat. Apoi, utilizatorul trebuie doar sa isi plateasca achizitia facuta pe Amazon.

"Stim ca descoperirea de produse si de servicii pe Twitter reprezinta ceva natural si abia asteptam sa facem ca totul sa devina mai usor pentru utilizatorii nostri", a declarat la randul sau Will Stickney, purtator de cuvant al platformei Twitter.

Termenii financiari ai acestui acord incheiat de cele doua companii online nu au fost divulgati.

Citeste si:
MerchantPro raportează o creștere cu 64% a vânzărilor magazinelor...
MerchantPro raportează o...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri