Oficialii eBay au cerut 148 de milioane de utilizatori sa schimbe parolele, dupa ce hackeri au accesat neautorizat retelele celei mai mari platforme de licitatii din lume si au compromis baze de date ce contin informatii personale, scrie USAToday.com.

Date despre cardurile de credit si alte informatii financiare nu au fost compromise, au anuntat reprezentanti ai eBay, joi. Pe de alta parte este posibil ca informatii privind parole, adrese de email, adrese fizice si datele nasterii utilizatorilor sa fie compromise.

Nu se cunoaste inca numarul conturilor care ar fi putut fi afectate, insa oficialii companiei spun ca este vorba de “un numar mare de conturi” care au fost “sparte”. Pana in prezent nu au avut loc activitati frauduloase deosebite pe conturile companiei, a declarat un purtator de cuvant al eBay.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri