Cosmin Ghinea, fost director de dezvoltare la Mediafax Group si unul dintre principalii oameni din echipa lui Orlando Nicoara, managerul grupului de media, a preluat functia de conducere a platformei de anunturi Tocmai.ro, inlocuindu-l pe Stefan Tocca.

Cosmin Ghinea a ocupat anterior functia de development manager la Apropo Media (fosta MediaPro Interactiv), lucrand “cot la cot” cu Orlando Nicoara pe parcursul mai multor ani.

Actionarul majoritar al Tocmai.ro este compania norvegiana Schibsted, cea mai mare companie de site-uri de anunturi online din Europa, care are angajati in peste 27 de tari. Aceasta opereaza site-uri de anunturi in peste 44 de tari din lume, printre care Franta, Italia, Spania, Brazilia, Suedia si Norvegia.

Stefan Tocca ocupa in prezent functia de Eastern Europe Manager la Schibsted. Sibmedia Interactive SRL, companie care administreaza, din Sibiu, Tocmai.ro, a generat anul trecut afaceri de circa 642.000 euro la pierderi de 5,7 milioane de euro.

Tocmai.ro duce o lupta stransa pe piata de anunturi din Romania, concurand cu OLX.ro (fost Mercador.ro – n.r.), Okazii.ro dar si Anuntul.ro.

Citeste si:
Martin Schulz va prelua functia de CEO al Mercedes-Benz Romania
Martin Schulz, numit CEO al...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Tiriac Auto are un nou CEO