Radu Balaceanu, in varsta de 28 de ani, preia managementul foodpanda Romania de la Dan Macarie, care isi va continua parcursul profesional in Berlin, Germania, unde se va implica in lansarea si coordonarea unui nou start-up din domeniul ecommerce-ului.

Noul Country Manager foodpanda Romania are peste trei ani de experienta in pozitii cheie din afara granitelor, ultima functie ocupata de acesta inainte de a se intoarce in tara fiind cea de director de vanzari al uneia dintre cele mai importante companii de brokeraj din Sankt Petersburg, Federatia Rusa.

Balaceanu este absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, bursier al Universitatii de Economie si Finante din Sankt Petersburg, Federatia Rusa si al Institutului de limba si literatura rusa “A.S. Pushkin”, din Moscova.

foodpanda.ro colaboreaza, in prezent, cu peste 200 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov si Constanta, fiind lider de piata pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mancare din Romania. Printre concurentii FoodPanda se numara Oliviera, HipMenu sau FoodMe.