Flanco Retail si-a relansat site-ul Flanco.ro, optimizandu-l pentru o accesare mai rapida de pe dispozitivele mobile. Noile optiuni ale site-ului includ localizarea magazinelor Flanco aflate in proximitate, functia de acces la ultimele promotii, precum si butonul Call tap, care permite utilizatorilor sa sune atat in call center, cat si in magazinele Flanco, cu un singur click, pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a face o comanda.

Cu peste 80% dintre utilizatorii de smartphone care cauta un produs sau serviciu de pe dispozitivul lor si peste o treime care au facut o achizitie de pe telefon, mobilitatea a devenit o tendinta dominanta pe piata electro-IT. “Potrivit studiilor noastre, 70% dintre cei care acceseaza internetul, intra de pe un dispozitiv mobil, iar 15% dintre acestia fac si cumparaturi. Avand in vedere atat cresterea vanzarilor de smartphones, cat si a utilizatorilor de internet, estimam o crestere exponentiala a numarului celor care fac cumparaturi de pe dispozitive mobile”, spun oficialii companiei.

Agentia care s-a ocupat de acest proiect este Conversion, parte a grupului de companii detinute de Iulian Stanciu, actionar unic al Flanco Retail.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Reteaua Flanco a ajuns in 100 de orase din tara