QuickMobile, unul dintre cei mai mari retaileri IT din Romania, a inregistrat anul trecut afaceri de peste 45 mil de euro, in crestere cu circa 20% comparativ cu anul 2013.

Anul trecut, QuickMobile a realizat investitii de peste 5 mil. de lei intr-un nou sediu in Baia Mare, cu o suprafata de 2.000 de metri patrati. Mai mult de 70% din spatiu este destinat desfasurarii proceselor operationale de manipulare si livrare a produselor atat pe piata locala cat si catre destinatii internationale, precum Germania, Marea Britaine si Franta.

Totodata, actionarii QuickMobile, familia Tiboc, au investit circa 150.000 de euro in primul magazin fizic de produse fashion si de infrumusetare, Sole. In 2014, brandul Sole a generat afaceri de 8 mil. de euro. Noul magazin s-a deschis la Cluj, in Iulius Mall.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri