Coinzone, unde actionar este si Radu Georgescu, se extinde in Marea Britanie

Coinzone, plaforma de tranzactionare pentru moneda virtuala Bitcoin, este de astazi accesibila comerciantilor din Marea Britanie. Astfel, peste cinci milioane de companii britanice au la dispozitie o serie de instrumente de plata testate, pentru a accepta plati cu Bitcoin.

Beneficiind de o rata de schimb garantata, Coinzone asigura un schimb valutar sigur, iar platile sunt convertite imediat in moneda locala gratie parteneriatelor solide cu sucursalele bancare locale, conform reprezentantilor companiei in care este investitor si omul de afaceri roman Radu Georgescu. Comerciantii care se inscriu pana la data de 30 iunie beneficiaza de gratuitate la implementare.

“Fiind prezenti in peste zece tari din Europa, Coinzone asigura o experienta facila in folosirea monedei virtuale Bitcoin atat pentru comercianti, cat si pentru cumparatori. Intrarea Coinzone pe piata din Marea Britanie este un pas important in eliminarea barierelor geografice si a riscurilor atat de des asociate cu platile Bitcoin. Platforma Coinzone este usor de folosit, oferind utilizatorilor o experienta sigura si intuitiva”, mentioneaza Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Cu o pagina de plata disponibila in unsprezece limbi, Coinzone se integreaza cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Prestashop sau WooCommerce. Cu solutia Coinzone utilizatorii isi pot adminstra platile cu Bitcoin de oriunde s-ar afla: de acasa, de la birou sau de pe dispozitivile mobile, avand acces din orice interfata la instrumente de configurare si raportare detaliate. De asemenea, recent compania si-a extins portofoliul de servicii incluzand o noua functionalitate ce permite prestatorilor de servicii sa emita facturi direct din platforma Coinzone pe care clientii sa le achite utilizand Bitcoin.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri