Magstoria reprezinta un magazin online “la cheie” a carui implementare dureaza maxim 5 zile, dezvoltat pentru a raspunde tendintei de crestere a comertului online din Romania si se adreseaza exclusiv acestei piete. Clientii care achizitioneaza Magstoria beneficiaza de o serie de extensii incluse in pachetul de baza si preturi preferentiale pentru extensii aditionale dezvoltate de Innobyte care sa sustina promovarea produselor si dezvoltarea ulterioara a magazinului. Conditii contractuale preferentiale sunt acordate si pentru incheierea parteneriatelor cu PayU si Fan Courier pentru magazinele dezvoltate cu Magstoria.

“Avand peste 9 ani de experienta in dezvoltarea de magazine online pentru companii mari precum Fashion Days, Altex sau iStyle, dorim sa oferim si companiilor la inceput de drum sau care nu au inca un magazin online, posibilitatea de a profita de un canal de vanzari aflat in plina expansiune. Practic, Magstoria este magazinul online prin care noi, cei de la Innobyte, aducem experienta enterprise catre companiile mici si mijlocii din Romania”, spune Catalin Bordei, director de operatiuni la Innobyte.

Magazinele Magstoria sunt dezvoltate cu design responsive, permitand accesul de pe orice fel de dispozitiv (PC, laptop, tableta sau telefon mobil), cu posibilitatea de a opta pentru una dintre cele 22 teme disponibile. Magazinul permite facturarea conform legislatiei din Romania, direct din platforma de administrare.