Compania de dezvoltare Web Innobyte pune la dispozitia companiilor care doresc sa isi deschida un magazin online Magstoria – o solutie pentru comert online, dezvoltata pe platforma Magento, care integreaza toate instrumentele necesare desfasurarii activitatii inca de la lansare: plata online prin PayU, livrare prin Fan Courier si integrare cu eMAG Marketplace.

Magstoria reprezinta un magazin online “la cheie” a carui implementare dureaza maxim 5 zile, dezvoltat pentru a raspunde tendintei de crestere a comertului online din Romania si se adreseaza exclusiv acestei piete. Clientii care achizitioneaza Magstoria beneficiaza de o serie de extensii incluse in pachetul de baza si preturi preferentiale pentru extensii aditionale dezvoltate de Innobyte care sa sustina promovarea produselor si dezvoltarea ulterioara a magazinului. Conditii contractuale preferentiale sunt acordate si pentru incheierea parteneriatelor cu PayU si Fan Courier pentru magazinele dezvoltate cu Magstoria.

“Avand peste 9 ani de experienta in dezvoltarea de magazine online pentru companii mari precum Fashion Days, Altex sau iStyle, dorim sa oferim si companiilor la inceput de drum sau care nu au inca un magazin online, posibilitatea de a profita de un canal de vanzari aflat in plina expansiune. Practic, Magstoria este magazinul online prin care noi, cei de la Innobyte, aducem experienta enterprise catre companiile mici si mijlocii din Romania”, spune Catalin Bordei, director de operatiuni la Innobyte.

Magazinele Magstoria sunt dezvoltate cu design responsive, permitand accesul de pe orice fel de dispozitiv (PC, laptop, tableta sau telefon mobil), cu posibilitatea de a opta pentru una dintre cele 22 teme disponibile. Magazinul permite facturarea conform legislatiei din Romania, direct din platforma de administrare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri