Corsar Online a generat in 2014 afaceri de 33 milioane de euro, in crestere de la 25 de milioane de euro cu un an in urma, fiind unul dintre principalii jucatori din longtail-ul eCommerce-ului local. Unicul actionar al companiei este Pop Tiberiu Florian.

"Cel.ro opereaza magazinul online Oktal.ro, in contrapartida oferind solutionarea pe cat posibil a garantiilor clientilor existente de pe vremea cand magazinul era operat de Elka Oktal Group", a declarat, pentru wall-street.ro, un oficial al Cel.ro. Intrebat daca fostul manager al Oktal s-a retras complet din business sau detine o functie in cadrum Cel, reprezentantul companiei a spus ca "Dan Dumitrescu nu ocupa nicio functie in cadrul Cel.ro".

Oficialii Cel.ro nu au oferit informatii privind valoarea tranzactiei sau alte detalii despre negocieri.

Citeste si:

Oktal inregistra in 2013 afaceri de peste 4 milioane de euro si era pe profit – minim ce este drept, de circa 14.000 de euro, in timp ce in 2014 compania, previzibil, si-a redus cifra de afaceri la 3,3 milioane de euro si a inregistrat pierderi de 388.000 de euro.

Elka-Oktal Group, compania care anterior opera Oktal.ro, este in faliment si se afla sub incidenta legii nr. 85/2014.

Principalii jucatori din piata de eCommerce sunt eMag.ro, F64.ro, PCGarage.ro dar si operatiunile online ale Altex, Domo sau Flanco.

Sursa foto: Shutterstock: Vanzare