Cel putin cinci magazine majore din .ro au anuntat ca ofera reduceri (unele consistente) de Black Friday. In ultimii doi-trei ani, multe business-uri de retail au inceput sa ofere reduceri cu absolut orice ocazie si uneori doar pentru ca este…o anumita zi din saptamana. Pink Monday, de exemplu.

eMag are reduceri de circa 20-30% la terminale mobile, 10-20% reduceri la smartwatch-uri si circa 15% reducere la bratari fitness. Fata de Black Friday, eMag a afisat deja pe site reducerile, neasteptand sa inceapa, efectiv, Halloween-ul.

evoMag.ro a afisat de asemenea lista de reduceri care, in general, are reduceri similare cu cele oferite de liderul pietei.

Alta companie care va participa cu reduceri de Halloween, sarbatoare „importata” din SUA, din ce in ce mai prezenta pe plai mioritic, este MarketOnline – campanie numita Halloweek. Reducerile „se numara” in procente dar si lei.

Magazinul de aparatura foto F64.ro nu pierde nici aceasta ocazie pentru a oferi reduceri la produse, iar producatorul autohton de terminale mobile, Utok, are un design specific sarbatorii.

Citeste si:
Mega Image și eMAG anunță încetarea parteneriatului după 8 ani
Mega Image și eMAG anunță...

Wall-Street.ro va va tine la curent cu ofertele din aceasta perioada, si nu numai, pe care le practica jucatorii din eCommerce.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri