Neosurf, furnizor international de servicii preplatite pentru plati online, a semnat un acord de colaborare cu PayPoint la nivel local, care va oferi posibilitatea consumatorilor din Romania sa isi schimbe numerar in moneda electronica Neosurf, pentru a efectua plati pe internet.

Conform unor studii recente, 40% dintre romanii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online estimeaza ca vor cheltui in anul urmator si mai multi bani pe internet (Gemius Research - Ecommerce Romania 2014). In acest context, oferirea unei solutii de plata simple si sigure, ce ofera confidentialitate totala, similara numerarului, reprezinta un beneficiu major pentru consumatori. Prin intermediul parteneriatului cu Neosurf, PayPoint aduce pe piata locala acest nou serviciu ce sporeste accesibilitatea platilor pe internet.

Cum functioneaza procesul de convertire a numerarului in moneda electronica

Consumatorii pot veni in oricare din cele peste 9.200 de magazine PayPoint din tara, unde pot plati in numerar pentru a achizitiona vouchere Neosurf la valoarea dorita (25, 50, 100 sau 300 de lei). Voucher-ul contine un cod secret, care se utilizeaza ulterior pe internet, pentru a efectua o plata la oricare din magazinele online partenere Neosurf, fara a furniza alte date financiare, bancare, date personale sau ale cardului de credit ori debit.

Serviciul Neosurf a fost lansat pe piata in anul 2004 de catre antreprenorul francez de catre Nicolas Saubie.

In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub brand propriu in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, reteaua punctelor de plata PayPoint numara peste 9.200 de terminale iar compania are incheiate contracte cu 104 de clienti importanti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor si al serviciilor financiare.

Citeste si:
Un nou parteneriat PayPoint - Mybloc digitalizează plata...
Un nou parteneriat între...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri