Nespresso Romania pune in vanzare gama de aparate Nespresso si in cadrul librariilor Carturesti Verona, Carturesti Baneasa si al magazinelor Molecule F Concept Store si BoConcept Romania.

Incepand cu luna noiembrie, iubitorii de carte, ceai, muzica, dichis, dar si pasionatii designului –romanesc ori international – sunt invitati sa paseasca in universul unic Nespresso, gama de aparate Nespresso regasindu-se spre vanzare in librariile Carturesti Verona, Carturesti Baneasa, in Molecule F Concept Store Promenada cat si in BoConcept Romania.

Nespresso, producator de furnizor de espressoare si de capsule de cafea, a deschis primul sau boutique in zona Dorobanti din Capitala, in luna august a anului curent. In local lucreaza 15 angajati.

Anul trecut, Nespresso a avut in Romania afaceri de 146 mil. de euro si un profit net de 1,2 mil. de euro, conform datelor de la Ministerul de Finante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri