Invitatul de astazi al emisiunii WALL-STREET 360 este Dan Vidrascu, CEO al uneia dintre cele mai dinamice business-uri online din Romania, Elefant.ro. Pornit in 2010 exclusiv cu carte, in prezent Elefant.ro are 11 categorii de produse, urmand ca acestea sa fie extinse si consolidate in anii ce vor urma.

Vom discuta despre Black Friday, ce a mers bine si ce mai putin bine, precum si vanzari, perspective asupra pietei de eCommerce din Romania si strategii de viitor pentru Elefant.ro.

Compania are 15 puncte de colectare in Romania, inclusiv la metrou, urmand ca numarul acestora sa fie extins, in special in provincie, de anul viitor.

Afla mai multe informatii interesante si importante privind comertul online din Romania din dialogul lui Dan Vidrascu cu Alex Goaga, editor eCommerce la wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .
Setari Cookie-uri F