In cadrul workshop-ului vei putea discuta cu trei specialisti: Cristina Berdea, managerul de vanzari online al producatorului de cosmetice Farmec; Alexandru Jijian, consultant si director de strategie multichannel, de la Evozon, companie care are contracte majore cu retaileri din Romania si din afara tarii; Valentin Radu, antreprenor si CEO al Marketizator, platforma specializata in cresterea ratei de conversie.

Pe langa scurte prezentari ale specialistilor, invitam participantii sa trimita intrebari pe adresa ecomteam@internetcorp.ro, pe care le vom transmite expertilor. Acestea vor primi raspuns in cadrul workshop-ului din data de 7 aprilie.

Mai mult, prin tragere la sorti, un participant va primi un buget de consumat la unii din furnizorii de servicii prezenti la evenment, in functie de nevoie sale, fie ca este vorba de servicii de afiliere, marketing sau curierat.

Profita de oportunitate si asigura-ti prezenta la workshop-ul de problem solving. ecomTEAM va avea loc pe 6-7 aprilie la Hotelul Kronwell din Brasov.

Citeste si:
Sfat: Nu mai promovati roboti de bucatarie,daca oamenii vor monitoare!
Alexandru Jijian, Evozon:...