Noi speakeri de renume international se alatura evenimentului anului in eCommerce – ecomTEAM 2016! Rain Pikand, Estonia, are peste 20 de ani de experienta in advertising si este probabil unul dintre cei mai „mobile first thinking” Creative Director din lume.

Rain este fondatorul celei mai de succes agentii de advertising din Estonia, AdCanvas.

Alaturi de el, la ecomTEAM, va veni Patrik Kupenko, managing director la AdCanvas si persoana cu experienta de peste 10 ani in advertising. El a construit una dintre primele echipe de planning digital din Estonia, pentru Mediacom.

Totodata, a fost managing director la OMD Estonia. Cei doi vor sustine unul dintre cele mai aplicate si utile workshop-uri de marketing din eCommerce-ul romanesc.

Alaturi de el, o alta premiera, este Florin Filote, seful Marketplace-ului eMag. El a reusit, in scurt timp, sa ridice numarul magazinelor inscrise la peste 1.000 si, de ce nu, urmatorul ar putea fi al tau! Vei avea oportunitatea de a discuta fata in fata cu el, atat in multiplele sesiuni de networking cat si la party-ul organizat de ecomTEAM in seara primei zile a evenimentului.

Cei trei speakeri se vor alatura altor nume mari din industrie, precum Adrian Mihai, cofondator FAN Courier, Daniel Nicolescu, Symphopay, Jennifer Jones, experta UI/UX sau Cesar Aparicio, specialist SEO. Vezi aici mai multi speakeri cu care vei putea vorbi in cadrul evenimentului.

Citeste si:
TOP: Cele mai mari 10 agentii de media. Gestioneaza 80% din...
TOP: Cele mai mari 10 agentii...

Reducere de 20%

Profita de reducerea de 20% si inscrie-te acum la evenimentul anului in eCommerce.

Codul de reducere este ws20team si este valabil atat pentru conferinta cat si pentru workshop-uri pana pe 19 martie.

Astfel, pretul la conferinta este de 71 de euro in loc de 89 de euro, iar la workshop-uri de 39 de euro fata de 49 de euro. De asemenea, daca vrei sa participi atat la conferinta cat si la trei workshop-uri, vei plati 151 de euro comparativ cu 189 de euro.

De asemenea, pentru magazine online avem preturi speciale. Mai exact, un bilet la conferinta va costa 47 de euro in loc de 59 de euro, iar pentru participarea la conferinta si trei workshop-uri vei plati 127 de euro, in loc de 159 de euro.

Citeste si:
Mega Image livrează cumpărături acasă în 60 de minute
Mega Image livrează...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Citește și
Teama de fraudă |Care sunt cele mai importante 6 sfaturi pentru o comandă online
Setari Cookie-uri