iPhone SE, cel mai nou smartphone al Apple, poate fi precomandat in Romania prin intermediul QuickMobile.ro, care l-a inclus in oferta la scurt timp dupa anuntul facut de catre gigantul din Cupertino.

Astfel, incepand cu joi, 24 martie, noul iPhone SE poate fi precomandat pe QuickMobile.ro, urmand ca primele comenzi sa ajunga la utilizatori in luna aprilie.

Design-ul iPhone SE este asemanator cu cel al iPhone 5S, carcasa fiind realizata din aluminiu.

Smartphone-ul, cu un ecran de 4 inch si o rezolutie de 1.136x640 pixeli, dispune de procesor Apple A9 si 2 GB RAM, camera foto principala de 12 MP avand capacitatea de a filma la calitate 4K.

Pretul in Romania, prin QuickMobile.ro, pentru noul terminal al Apple este de 2.299,9 lei in varianta de 16 GB capacitate de stocare interna sau de 2.699,9 lei, in cazul modelului care dispune de o capacitate de stocare de 64 GB. Ambele modele ale iPhone SE pot fi achizitionate in culorile alb, negru, roz si auriu. In SUA, varianta de 16 Gb se vinde cu 400 $, echivalentul a circa 1.600 de lei.

”Prin iPhone SE, cei de la Apple au raspuns nevoii unui segment al pietei de un telefon puternic, dar cu un ecran mai mic, care sa poata fi utilizat confortabil, cu o singura mana. In acelasi timp, este cel mai accesibil model de iPhone nou lansat. In conditiile acestea, perspectivele de vanzari sunt foarte bune. Noi ne asteptam la peste 500 de precomenzi realizate pana la sfarsitul lunii aprilie”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Noua tableta iPad Pro, disponibila pe QuickMobile.ro

Pe langa iPhone SE, Apple a lansat o noua tableta iPad Pro, cu ecran mai mic, tot in tandem cu tendinta utilizatorilor de a folosi dispozitive cat mai compacte si mai portabile.

Ecranul tabletei are 9,7 inch, fiind cu 25% mai luminos decat cel al iPad Air 2, procesorul este A9X, la fel ca in cazul versiunii mai mari, iar tableta ofera in plus suport pentru Apple Pencil. De asemenea, vine si cu varianta speciala de 256 GB capacitate de stocare.

Si noua tableta iPad Pro poate fi precomandata pe QuickMobile.ro, incepand cu pretul de 3.199 lei, fiind disponibila in culorile alb, negru, gri si auriu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri