Elisabeta Moraru, Google: Folositi Analytics sau orice instrument de analiza a datelor din jurul vostru

Retailerii ar trebui sa foloseasca Analytics sau orice alt instrument care sa le analizeze datele despre clienti, a declarat Elisabeta Moraru, industry manager la Google, in cadrul EcomtTEAM, eveniment de comert electronic si marketing digital organizat de wall-street.ro.

“Daca as fi un magazin online, as folosi Analytics. Neaparat. Sau orice alt instrument de analiza a datelor din jurul meu. Pe de alta parte, in zona de AdWords, as insita foarte mult pe zona de video. Foarte mult. Ma refer la reclame pe YouTube, dar si de pune video de pe site-ul meu pe YouTube. Daca ne referim la Truw View, in Romania avem acel buton <<Skip ad”, care in alte tari nu exista. Dar, pentru ca in Romania exista, m-as folosi de primele 5 secunde. In acest timp este trebuie ca logo-ul meu sa apara. Este obligatoriu. Platforma permite interactivitate”, spune Moraru.

ecomTEAM este un eveniment de comert electronic si marketing digital organizat de wall-street.ro si fondat de reteaua de afiliere 2Parale. Evenimentul este realizat in parteneriat cu FAN Courier si este sustinut de Vodafone, MasterCard, PayU Romania si DPD Romania, Valoris, Allpacka si ContentSpeed.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Citește și
Pandemia de COVID-19, impact puternic pe zona de plăți online: cifrele Visa
Setari Cookie-uri