Berlin ar putea deveni al doilea oras din Europa in care gigantul Amazon va livra bunuri in doar doua ore de la plasarea comenzii, conform ziarului german Welt.

Gigantul american se pregateste pentru lansarea serviciului in capitala Germaniei, dupa ce anul trecut a fost implementat in Londra.

In Romania, curierii inca nu pot realiza acest lucru in mod curent, principala problema fiind traficul ridicat si infrastructura deficitara, conform jucatorilor din curierat, prezenti la ecomTEAM 2016.

Amazon a reconditionat un depozit care poate acomoda peste 10.000 de articole din diferite sortimente de produse, acest lucru ducand la o mai buna cursivitate a onorarii comenzilor. Conform Welt, livrarea in doua ore de la plasarea comenzii va fi disponibila incepand din luna mai a anului curent. Compania americana nu a confirmat informatiile, dar nici nu le-a negat.

In luna iulie a anului trecut, Amazon a lansat Amazon Prime Now in Londra, permitand clientilor sa primeasca produsele comandate intr-o ora de la achizitie.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri