eMAG anunta ca editia a sasea a Black Friday va fi pe data de 18 noiembrie 2016. Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, a fost adusa in premiera de eMAG pentru clientii din Romania, in 2011. Dupa cinci editii, a ajuns cel mai cunoscut si mai asteptat eveniment de shopping al anului, la care participa milioane de romani, care pot achizitiona din sute de mii de produse.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de pana acum. Anul acesta am depasit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu fata de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi in oferta noastra de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, general manager eMAG Romania.

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete si laptopuri, produse IT, produse smart (bratari, smartwatch-uri), frigidere, masini de spalat, la produse pentru copii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, produse pentru casa si gradina, articole sportive, produse si accesorii pentru masina, mobila.

Black Friday este o singura zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru ca asa putem sa oferim clientilor eMAG cele mai bune oferte de pret si un moment de care sa se bucure toata familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

La eveniment vor participa si cei 2.000 de comercianti din eMAG Marketplace, mai mult decat dublu comparativ cu editia de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

Cel mai probabil, alaturi de eMag, in aceeasi data, vor participa si alti retaileri la "sarbatoarea reducerilor" - Cel.ro, EvoMag.ro, PCGarage.ro (parte din eMag -n.r.), Flanco, Altex, FashionUp.ro sau Fashiondays.ro. wall-street.ro va va tine la curent, ca in fiecare an, cu informatii relevante despre Black Friday.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri