Felicity Store, unul dintre cele mai mari magazine de accesorii si bijuterii realizate manual din Romania, estimeaza peste 300 de comenzi de vineri pana duminica, raportat la numarul de comenzi pe o luna normala - 1.000.

„Oamenii aleg Felicity Store atunci cand doresc sa faca un cadou deosebit cuiva sau cand vor sa-si faca o placere lor insisi si ma bucur sa zic ca trei din 10 persoane revin la noi cu o alta comanda. De multe ori, clientii ne spun ca produsele noastre aduc ceva nou pe piata din Romania, datorita notei de unicitate pe care o oferim. In plus, realizam si accesorii personalizate, in functie de dorintele pe care le au, astfel incat sa poarte o bijuterie pe care nu o mai are nimeni altcineva”, a declarat Georgiana Lungu, fondatoarea Felicity Store.

In promotie vor fi incluse si produsele „vedeta” ale Felicity Store, precum „Make a wish globe edition” (de la 58 de lei la 39 de lei), „Peacock feathers necklace” (de la 50 lei la 29 lei) sau „Blue sky” (de la 48 lei la 29 lei). Echipa s-a pregatit temeinic pentru Black Friday, iar stocul Felicity Store numara aproximativ 200 de modele si 8.000 de produse.

Pe langa Felicity Store, vor organiza Black Friday si eMag, PCGarage.ro, Cel.ro, dar si FashionDays.ro sau FashionUp.ro.

Georgiana Lungu a fondat Felicity Store in 2011. Treptat, hobby-ul a devenit afacere, iar trei ani mai tarziu a aparut brandul Felicity Store, care isi desfasoara activitatea acum intr-un atelier central al Clujului. Intre timp, echipa numara 10 persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri