Prin aceasta achizitie Grupul Rockaway a facut inca un pas pentru realizarea scopului de a deveni liderul comertului online din aceasta regiune, conform companiei. ,,Aceasta tranzactie este importanta din mai multe puncte de vedere, intrucat prin achizitionarea site-urilor Compari.ro, Arukereso.hu si Pazaruvaj.com am facut demersuri pentru atingerea pozitiei de lider de piata. Grupul Rockaway detine comparatoare pe piete in plina expansiune, astfel incat si pe viitor schimburile de experiente si sharingul de informatii vor facilita atat cresterea cat si experienta pozitiva a utilizatorilor.” a declarat Jakub Havrlant, directorul general al Grupului Rockaway.

Site-ul de comparare Heureka, de asemenea detinut de Grupul Rockaway, este lider pe piata ceha si slovaca. Prin achizitionarea site-ului roman, Compari.ro, a celui maghiar, Arukereso.hu, si a celui bulgar, Pazaruvaj.com, grupul Rockaway detine inca 3 portaluri, fiecare lider de piata in tarile lor.

Compari.ro, comparatorul lider de piata din Romania, este si un ghid online de shopping, ce vine in ajutorul userilor inca din 2005. In prezent, vizitatorii site-ului pot conspecta ofertele a aproape 1000 de magazine online si pot cauta printre peste 4,5 milione de produse.

,,Scopul site-ului Compari.ro este de a-si intari pozitia de lider de piata si de a facilita dezvoltarea comertului electronic din Romania” a declarat Rácz Csaba, directorul general Compari.ro.

Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Vivre a deschis un nou centru...
Citeste si: Investitie de 1 mil.de euro in centrul de procesare Vivre din Slovacia