Campania de reduceri Stock Busters a celor de la eMAG vine, printre altele, si cu convectoare, calorifere si radiatoare mai ieftine cu pana la 42%. Ti-am ales cateva modele care te vor ajuta sa iti incalzesti locuinta.

Cu cat avansam in toamna, temperaturile scazute incep sa isi faca simtita prezenta, iar in cazul in care caloriferele voastre din locuinte nu le fac fata, v-am pregatit din oferta celor de la eMAG, plina de reduceri cu ocazia campaniei Stock Busters, cateva produse la oferta.

Calorifer electric Zass redus cu 22% pe eMAG

Caloriferul electric Zass din campania Stock Busters a celor de la eMAG este echipat cu 3 trepte de putere (1000-1500-2500W), protectie la supraincalzire si un termostat reglabil cu lampa indicatoare. Il puteti cumpara cu o reducere de 22% de AICI.

Stock Busters: Calorifer electric Start-Light, redus cu 25%

Caloriferul electric Start-Light din campania de reduceri Stock Busters a celor de la eMAG este echipa cu 13 elementi, 3 trepte de putere si este recomandabil pentru incaperi de pana la 62 metri cubi. Il puteti cumpara cu o reducere de 25% de AICI.

Reduceri eMAG: convector electric de podea Bionaire cu 42% mai ieftin

Convectorul electric de podea din campania de reduceri Stock Busters a celor de la eMAG este recomandabil pentru incaperi de pana la 30-60 m cub, are o putere maxima de 1500 de W, controlata prin intermediul a doua trepte. Acesta poate fi montat si pe perete. Il puteti cumpara cu o reducere de 42% de AICI.

Radiator cu quartz Star-Light, redus cu 35% in campania Stock Busters

Radiatorul cu quartz Star-Light din campania de reduceri a celor de la eMAG detine o putere maxima de 1600 de W, are 4 trepte de putere si o greutate de 2.9 kg. Il puteti cumpara cu o reducere de 35% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By Dean Drobot / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri