La 7 ani de la infiintare, elefant.ro rasplateste clientii cei mai fideli si lanseaza pentru acestia Elefant Premium. In cadrul acestui program de loialitate, elefant.ro va aloca, in urmatorii ani, peste 10.000.000 de lei sub forma de vouchere de reducere.

Programul Elefant Premium consta in acumularea de puncte la fiecare comanda efectuata pentru acele produse care au insemnul “+n puncte” in pagina de descriere. Pentru fiecare leu cheltuit pe elefant.ro, la aceste produse marcate, utilizatorul primeste in contul sau un punct Elefant Premium. Punctele se calculeaza la valoarea finala a produselor, excluzand transportul.

“Dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri si drept urmare, membrii Elefant Premium vor beneficia de promotii speciale si beneficii consistente prin intermediul acestui program, iar pe viitor, vor putea sa acumuleze puncte nu doar plasand comenzi noi, ci si prin intermediul retelelor sociale. Incercam sa le oferim o experienta de cumparaturi cat mai satisfacatoare”, explica Mustafa Koseturk, director de marketing al elefant.ro.

Punctele acumulate prin Elefant Premium au valabilitate nelimitata si se pot transforma ulterior in vouchere de reducere. Acestea pot fi folosite la orice comanda pe elefant.ro, pentru orice produse, in maximum 90 de zile de la emiterea lor.

Accesul in programul Elefant Premium se realizeaza automat, odata cu crearea unui cont de utilizator pe elefant.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri