evoMAG demareaza a treia runda de reduceri de Black Friday, si cea mai importanta, pe 17 noiembrie, imediat dupa miezul noptii. Oferta de Black Friday va fi activa timp de trei zile, in perioada 17-19 noiembrie, in limita stocului disponibil, iar reducerile, de pana la 75%, vor fi aplicate pentru aproximativ 30.000 de unitati, din aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro. In premiera, anul acesta, evoMAG introduce in oferta de Black Friday, in parteneriat cu SmartExperience, pachete cu experiente si activitati pentru petrecerea timpului liber, cu discounturi de pana la 43%.

Clientii pot cumpara la preturi reduse vouchere pentru:

- relaxare la SPA (-19%)
- degustare de vinuri (-26%)
- activitati in aer liber cu prietenii pe Valea Prahovei (-43%)
- activitati sportive: escalada (-19%), tir (-29%), cursuri de autoaparare (-25%)
- escape room (-17%)

Runda finala de Black Friday aduce la evoMAG preturi mai mici si pentru telefoane mobile si accesorii, tablete, laptopuri, televizoare si echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de ingrijire personala, din categoria sport & fitness etc.

Astfel, clientii vor putea cumpara:

- televizoare de la 329 de lei
- televizoare 4K mai ieftine cu pana la 55%
- smartphone-uri iPhone la 1.299 lei
- ultrabook-uri de la 899 lei
- antivirus Bitdefender la pret redus cu 64%
- SSD 120 GB mai ieftin cu 28%
- HDD 1TB la pret redus cu 31%
- consumabile pentru imprimanta incepand de la 9 lei
- piese de mobilier reduse cu pana la 35%
- aspiratoare cu 45% mai ieftine
- fiare de calcat de la 59 de lei
- masini de spalat rufe cu pana la 40% reducere
- produse pentru sport si fitness cu pana la 64% reducere

Reducere suplimentara de 10%

Clientii pot beneficia de o reducere suplimentara de 10% la orice comanda mai mare de 600 de lei, daca vor accesa un credit online de la Credius. In acest fel vor putea beneficia de cel mai mic pret de pe piata pentru produsele dorite.

Pentru a usura accesul clientilor la produsele pe care si le doresc, evoMAG ofera optiuni de plata in rate, in parteneriat cu mai multe institutii financiar-bancare si nebancare. Astfel, produsele pot fi platite in 40 de rate fara dobanda prin BRD, in 18 rate fara dobanda prin Banca Transilvania, in 11 rate fara dobanda prin cardul de credit de la ING, in 7 rate fara dobanda prin UniCredit si in 6 rate fara dobanda prin BRD, EuroLine, BCR, Cetelem, Bonus Card, Card Avantaj si Raiffeisen Bank.

Programul de lucru in aceasta perioada a fost modificat: comenzile vor fi procesate non-stop, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259 va fi deschis in perioada 17-19 noiembrie intre orele 08:00 – 20:00.

Referitor la produsele comandate in intervalul 17-19 noiembrie, in ultima runda de Black Friday, jumatate dintre acestea vor fi livrate in 48 de ore, urmand ca restul produselor sa ajunga la clienti in cel mult 4 zile de la plasarea comenzii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri