Platforma online www.mega-image.ro ofera acces la cea mai mare sortimentatie de produse, de la cele dry, proaspete si congelate, pana la produsele din cornerele speciale, Wine Gallery si Equilibrum.

“Am investit si vom continua sa investim in e-commerce pentru a oferi o experienta cu adevarat completa la cumparaturi. Ne bucuram ca, dupa un efort intens de echipa, am lansat propriul nostru supermarket online, care ne va sustine si mai mult in strategia de a fi aproape de clientii nostri. In continuare, vom imbunatati constant platforma noastra online, in cele mai mici detalii” , a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

In ceea ce priveste livrarea comenzilor din supermarketul online, clientii au posibilitatea sa aleaga una dintre cele doua optiuni de livrare: direct acasa sau ridicarea personala a comenzii din pick-up point-urile din Bucuresti, in prezent peste 60 de astfel de puncte in interiorul supermarketurilor Mega Image. In plus, unul dintre detaliile importante ale comenzilor este acela ca fiecare client are posibilitatea de a selecta intervalul orar in care poate fi facuta livrarea acasa.

Livrarea in Bucuresti se face in masini speciale ce asigura si conditiile optime de temperatura, pentru produsele proaspete si congelate, iar in tara se face prin intermediul curierilor parteneri in cutii cu ambalaje speciale ce asigura integritatea produselor.

Complex Apicol, vanzari de...
Citeste si: Complex Apicol, vanzari de 3,2 mil. lei in 2017. Ce planuri de...

Clientii isi pot salva propriile liste de cumparaturi pentru o accesare ulterioara, pot adauga direct in cos produsele aflate in cataloagele promotionale sau pot transforma printr-un singur click o reteta intr-o lista de ingrediente.Transportul este oferit gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei, iar sub aceasta limita costul pentru livrare este de 20 de lei.

Anul trecut, retailerul a inregistrat o cifra de afaceri de 4,3 miliarde de lei (961 de milione euro), in crestere cu 21,4% fata de 2015. Mega Image a obtinut in 2016 un profit de 134,8 milioane lei (circa 30 milioane euro). Compania are peste 8.600 de angajati la finalul anului 2016.