Vrei sa inveti cum sa vinzi pe Amazon? Participa GRATUIT la un Webinar pe aceasta tema

AMZ HUB, platforma de cursuri online pentru a vinde pe Amazon.com, creata de milionarul in euro Alin Bugeac, va organiza vineri, 16 martie, ora 20:00, un Webinar GRATUIT prin care isi propune sa ofere amanunte despre acest business.

“O sa vorbim deschis despre ce inseamna acest business, ce asteptari trebuie sa ai, ce buget este necesar si care sunt sansele de succes in aceasta afacere”, spune antreprenorul care, in prezent, are multiple produse pe cea mai mare platforma de eCommerce din lume si, in paralel, ofera cursuri pentru cei interesati de a-i calca pe urme.

Foarte multi romani au inceput in ultimii doi ani Amazon Business, iar foarte multi au deja rezultate exceptionale. Veniturile lor sunt in unele cazuri si de cateva milioane de dolari pe an, spune Alin Bugeac.

Practic, prin acest Webinar gratuit, realizat inainte de a incepe cursurile, antreprenorul va raspunde la multiple intrebari si ingrijorari pe care cei interesati le-ar putea avea – care sunt pasii pentru a intra in Amazon, ce parteneriate ar trebui sa inchei, cum sa alegi si sa personalizezi produsele, care ar trebui sa fie fondurile initiale etc., totul pentru a atinge succesul.

“Cum definesc succesul? Raspunsul variaza de la om la om, insa, pentru a “targeta” cat mai multe intelesuri l-as defini ca intersectia dintre rezultatele faptelor tale si asteptarile sau viziunea cu care ai pornit la drum”, spune Alin Bugeac.

Citeste si:
VIDEO Cum îți poți crește vânzările cu ajutorul motoarelor de...
VIDEO Fashion și home&deco în...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Pasionat de oameni, spune ca in ei ar trebui sa investesti cel mai mult – acesta fiind, de altfel, si unul dintre principalele motive pentru care a ales sa faca acest Webinar gratuit, dar si cursurile AMZ HUB, despre care poti citi mai multe aici. "Spun asta in baza experientei pe care am acumulat-o cu ai mei cursanti, deoarece am vazut ca cu cat investesti mai multa atentie si te dedici si mai mult business-urilor ce le apartin, cu atat mai mult creste valoare noastra, a tuturor, si implicit a mea", adauga antreprenorul.

In ce ar investi antreprenorul daca ar incepe acum un proiect nou? "Categoric tot in online, acesta este viitorul, deci mai mult ca sigur tot in eCommerce. Iar prin absurd, daca n-ar mai exista ecommerce-ul, m-as orienta spre imobiliare, peste hotare", puncteaza Alin Bugeac. Urmareste aici emisiunea in care Alin ofera o perspectiva noua asupra pietei de comert online din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri