Workshop-urile de Problem Solving si Marketing for eCommerce sunt aproape sold-out, la doua saptamani inaintea ecomTEAM, unul dintre cele mai (re)cunoscute evenimente de comert online din Romania. Cu peste 20 de speakeri de la cele mai importante business-uri din online si adiacente si sute de participanti asteptati, ecomTEAM 2018 se anunta a fi evenimentul de la care nu ai voie sa lipsesti. COMPLETEAZA formularul de mai jos si castiga o invitatie VIP, cazare inclusa, la eveniment!

Pe langa workshop-urile de mai sus, ecomTEAM aduce experti pe zona Universului Google (Aneta Plesa, Agency Analytical Consultant chiar de la Google Romania), Conversii pentru Magazine Online (workshop sustinut de Bogdan Zaharia, fondator isquared si specialist cu zece ani experienta in online), dar si un workshop de exceptie sustinut de danezul Steen Rasmussen (Tips to Lift your Sales with Data).

Steen Rasmussen, pentru prima oara in Romania, este unul dintre analistii digitali cei mai recunoscuti din Danemarca si un vorbitor international recunoscut ca expert principal pe aceasta tema. Cu mai mult de 15 ani de experienta practica in optimizarea online a site-urilor web, a utilizarii si a analizei web, s-a specializat in masurarea online, dezvoltarea de metode, usurinta de utilizare si comercializare. Referintele lui Steen variaza de la branduri nordice puternice, cum ar fi Vestas si VisitDenmark, la clienti internationali precum Oracle, Johnson & Johnson si Microsoft. Steen a fost nominalizat ca "Practicant al Anului" si unul dintre cei mai importanti analisti de la Asociatia Digital Analytics din ultimii trei ani.

Alti speakeri de exceptie si “de ultima ora” sunt Silvia Ionescu, eCommerce Business Development la Banca Transilvania, ea urmand sa vorbeasca despre zona de creditare (extrem de importanta in zona business-urilor online si nu numai), dar si despre un wallet nou lansat; Catalin Turcu, Business Development Manager la EasyPost aduce o solutie extrem de interesanta de pick-up colete, urmand sa ofere amanunte despre implementare si beneficii pentru business-urile online.

Catalin Sterian, Team Leader la eMag Marketplace va oferi toate amanuntele necesare intrarii magazinelor online in cel mai mare marketplace din .ro – beneficii, provocari, dar si costuri adiacente. Catalin Matei, de la IncreaseMedia.com, isi va “pune la bataie” expertiza in cadrul workshop-ului de Problem Solving, alaturi de Valentin Radu si Cosmin Nastasa.

Marius Costin, manager la PayU Romania, are toate datele la zi despre eCommerce-ul romanesc, tendinte importante si zone ale comertului online care cresc simtitor. In mod sigur si Florinel Chis, CEO ARMO si Chief Technical Advisor la EMOTA va veni cu informatii relevante despre jucatorii din eCommerce. Suplimentar, Chis va oferi studii exclusive despre piata, dar si consideratiuni pe zona de LEGISLATIE Europeana care va impacta/impacteaza Romania.

Everything goes better when there's 2! Un spatiu destinat interactiunii personale intre invitati care va gazdui vreme de doua ore discutii directe cu cativa dintre speaker-ii prezenti la ecomTEAM pe 28 martie. Spatiul este asigurat de 2Performant Network, fondatori ai ecomTEAM.

Deci (inca) o sansa unica de a discuta fata in fata cu specialisti din domeniu.

Pe langa acestea, ca in fiecare an, ecomTEAM aduce premii participantilor (excursii, bratari Fitbit). Totodata, aceste zile organizam un concurs VIP la care va invitam sa participati, putand castiga prin tragere la sorti o invitatie la eveniment + cazare din partea wall-street.ro.

Partenerii si sponsorii ecomTEAM sunt FAN Courier si Vtex, RTB House, EasyPost, Banca Transilvania, PayU, eMAG Marketplace, DWF, Breslo, CustomSoft, Gun Media, Blugento.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri