Frisbo, primul furnizor de servicii complete de e-fulfillment din Romania, care preia depozitarea si procesarea comenzilor magazinelor online, a primit o investitie de 500.000 de euro de la Neogen. In urma acestei investitii, Frisbo ajunge la o evaluare a business-ului de 3 milioane de euro si isi propune extinderea retelei de logistica in Romania si in afara ei, alaturi de o crestere exponentiala a numarului de clienti.

Potrivit reprezentantilor companiei, Neogen va achizitiona aditional de la fondatori parti sociale de aproximativ 100.000 de euro si va ajunge sa detina circa 20% din actiunile Frisbo.

„Pentru a integra mai multi operatori logistici si a permite magazinelor online sa acceseze usor acest tip de servicii din fata calculatorului, dezvoltarea aplicatiilor Frisbo si automatizarea completa a intregului proces este absolut necesara. Pentru asta e nevoie sa investim in dezvoltarea produsului Frisbo”, declara Bogdan Colceriu, Fondator Frisbo.

Beneficiul utilizarii unui serviciu de e-fulfillment consta in transformarea costurilor operationale indirecte, precum depozitarea, preluarea comenzilor, gestiunea marfii, facturarea, impachetarea, livrarea sau chiar etichetarea intr-un cost direct, legat de numarul de comenzi realizate si de cantitatea de marfa aflata in stoc.

Frisbo gestioneaza procesele operationale si logistice a circa 70 de business-uri din tara, localizate in orase precum Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara dar si din afara, din tari precum Olanda, Elvetia sau Bulgaria care vand online in Romania. Planul pe care il are compania pe termen lung include extinderea la nivel regional, compania uitandu-se spre pietele invecinate si regionale.

Compania Neogen a ales sa investeasca 500.000 de euro in Frisbo, fiind atrasa de potentialul foarte mare a e-fulfillment-ului in Romania, dar si de oportunitatea de extindere a startup-ului brasovean pe piete emergente din afara tarii. Momentan, Frisbo opereaza hale in Brasov, Bucuresti, Giurgiu si Cluj.

“Frisbo poate deveni cel mai mare depozitator din Europa, fara sa detina in proprietate niciun depozit”, a declarat Calin Fusu, director Neogen.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri