O noua platforma globala care permite utilizatorilor sa-si comande mancarea online se lanseaza si in Romania, primul oras fiind Bucuresti. FoodEx este puntea de legatura dintre restaurante si clienti, facilitand plasarea si livrarea comezilor. In acest fel, clientii vor avea acces la toate restaurantele lor intr-un singur loc, economisind timp pretios, in timp ce sunt in permanenta informati cu privire la cele mai importante puncte de interes: pretul mancarii si timpul de livrare.

Comanda plasata in mai putin de 1 minut

Pentru cei care au initiat proiectul, rapiditatea se traduce prin gasirea facila, in doar cateva secunde, a restaurantului preferat pentru fiecare utilizator, dar si prin timpul necesar pentru plasarea comenzii: mai putin de 1 minut, spun reprezentantii platformei.

Utilizatorii pot accesa platforma atat de pe un computer desktop, pe site-ul www.foodex.com, cat si din aplicatia mobila FoodEx, pe care o pot descarca atat din Google Play, cat si din App Store.

FoodEx va lansa si un sistem de loializare prin puncte, de care clientii fideli vor putea beneficia pentru reduceri la comenzile efectuate. Clientii vor avea si optiunea de precomanda, prin care pot comanda mancarea preferata si pot alege chiar ei ziua si ora de livrare a acesteia. In plus, prin sistemul sau inteligent de constructie, platforma tine minte comenzile anterioare si, in functie de acestea, va face sugestii de restaurante.

Alexandru Petcu - Country Manager FoodEx Romania:
"Clientii si restaurantele care aleg sa intre in comunitatea FoodEx si sa utilizeze platforma vor regasi o echipa tanara si flexibia, gata sa ofere un serviciu exceptional. FoodEx este foarte usor de adaptat la orice tip de restaurant si se integreaza usor cu sistemul de comenzi al restaurantului., astfel ca platforma va facilita receptionarea, plasarea comenzii si va usura aspectele logistice de care depind restaurantele".

FoodEx este o platforma online internationala de comenzi si livrare de mancare, cu un numar de restaurante si utilizatori in crestere constanta. Una din companiile parentale este Compania de Advertising AdNow. Planul companiei este ca, in urmatorul an, platforma FoodEx sa fie disponibila in 11 tari, atat pentru utilizatorii din Europa de Est, cat si Orientul Mijlociu si Asia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri