Cardul poate fi folosit pentru a face cumparaturi, inclusiv in rate fara dobanda, si ofera o modalitate flexibila de plata, adaptata nevoilor fiecarui utilizator. La fiecare achizitie, ii recompenseaza pe clienti cu puncte de loialitate eMAG. In prezent, 93% din numarul total al tranzactiilor online achitate prin intermediul cardului eMAG - Raiffeisen Bank sunt facute in rate fara dobanda, ceea ce confirma interesul crescut al utilizatorilor pentru a accesa aceasta facilitate de finantare a cumparaturilor.

„Analizand evolutia cardului co-branded eMAG - Raiffeisen Bank, vedem un interes crescut al clientilor pentru produse financiare dedicate, care se pliaza pe nevoile lor de finantare a cumparaturilor, care aduc si un element de recompensare a fidelitatii. Pe langa numarul extins de rate fara dobanda care ofera posibilitatea de a face cumparaturi de valoare mare, fara a pune presiune pe bugetul familiei, vedem ca punctele de loialitate determina clientii sa utilizeze acest card pentru orice achizitie de pe eMAG. Astfel, ne dorim sa oferim in continuare noi beneficii clientilor nostri”, a declarat Mircea Balica, payments platform manager.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont