„De la inceputul anului, vanzarile de aer conditionat la evoMAG au crescut cu peste 30%, fapt care a generat si o crestere a cererii de servicii post vanzare in aceasta categorie. De aceea, am adaugat in portofoliu mai multe pachete de instalare a aparatelor de aer conditionat, disponibile indiferent daca aparatul a fost achizitionat de la evoMAG sau de la alt retailer. Astfel, pana la finalul anului, ne asteptam sa vindem aproximativ 500 de servicii de montaj de aparate de aer conditionat”, spune Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Noul serviciu este disponibil la preturi incepand cu 349 de lei si poate ajunge pana la 599 de lei, in functie de rapiditatea cu care se doreste instalarea aparatului de aer conditionat, dar si de existenta sau nu a unui kit de montaj, de distanta dintre unitatea exterioara si cea montata in interiorul incaperii, de traseul frigorific etc.

Spre exemplu, pentru montarea aparatelor de aer conditionat in 3 – 5 zile, ce vizeaza echipamentele de 7.000 – 12.000 de BTU, cu kit de montaj inclus, costul serviciului este de 349 de lei.
Instalarea aparatelor de aer conditionat in 24 de ore poate fi accesata de locuitorii din Bucuresti si Ilfov, iar costul serviciului de montaj este de 599 de lei.

Serviciul de instalare este oferit in parteneriat cu doi furnizori externi si poate fi utilizat atat pentru aparate de aer conditionat achizitionate de pe evoMAG.ro, cat si pentru aparate de aer conditionat achizitionate de la alte magazine.