Alina Cazacu este, incepand cu aceasta luna, noul Head of Marketing in cadrul elefant.ro, unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, cu prezenta si in Republica Moldova.

Alina Cazacu a ocupat anterior pozitia de Head of Digital la ProTV, pana in iunie 2018. Pentru putin timp a testat si viata de antreprenor, deschizandu-si propria agentie de marketing digital inainte de a se alatura echipei elefant.ro. De-a lungul carierei sale, Alina Cazacu a initiat si dezvoltat mai multe proiecte online in cadrul uneia dintre cele mai mari companii telecom din Romania si, de asemenea, in cadrul Pro TV, printre ele numarandu-se si lansarea unei platforme video.

“Venirea mea in elefant.ro reprezinta cumva o intoarcere la domeniul care mi-a placut cel mai mult si cu care mi-am inceput cariera in digital – comertul online. Simt ca experienta acumulata, impreuna cu specializarea in marketing digital, sunt un mix foarte potrivit pentru dezvoltarea brandului elefant.ro in urmatorii ani. Obiectivul meu aici este de a convinge, cot la cot cu echipa elefant.ro, cat mai multi oameni, ca destinatia lor preferata de cumparaturi online sa fie elefant.ro pentru categoriile pe care le acoperim”, spune Alina Cazacu.

“Suntem bucurosi ca Alina Cazacu a preluat conducerea departamentului de marketing al elefant.ro. Numirea Alinei este inca un pas pe care il realizam in directia consolidarii echipei tinere, dinamice si cu ambitii mari pe care elefant.ro o are in prezent”, completeaza Sergiu Chirca, CEO al elefant.ro.

elefant.ro are in prezent peste 250 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri