Alina Cazacu a ocupat anterior pozitia de Head of Digital la ProTV, pana in iunie 2018. Pentru putin timp a testat si viata de antreprenor, deschizandu-si propria agentie de marketing digital inainte de a se alatura echipei elefant.ro. De-a lungul carierei sale, Alina Cazacu a initiat si dezvoltat mai multe proiecte online in cadrul uneia dintre cele mai mari companii telecom din Romania si, de asemenea, in cadrul Pro TV, printre ele numarandu-se si lansarea unei platforme video.

“Venirea mea in elefant.ro reprezinta cumva o intoarcere la domeniul care mi-a placut cel mai mult si cu care mi-am inceput cariera in digital – comertul online. Simt ca experienta acumulata, impreuna cu specializarea in marketing digital, sunt un mix foarte potrivit pentru dezvoltarea brandului elefant.ro in urmatorii ani. Obiectivul meu aici este de a convinge, cot la cot cu echipa elefant.ro, cat mai multi oameni, ca destinatia lor preferata de cumparaturi online sa fie elefant.ro pentru categoriile pe care le acoperim”, spune Alina Cazacu.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont