„Aplicatia cora Romania e un proiect nascut din dorinta echipelor noastre de a raspunde nevoilor clientilor si de a le intelege si mai mult interesele si preferintele in materie de shopping. Pentru livrari online, clientii nostri au la dispozitie platforma cora.ro. Aveam, insa, nevoie de un ajutor in magazin, un asistent la cumparaturi, care sa optimizeze timpul clientilor nostri si sa ii ajute in organizarea cumparaturilor”, declara Beatrix Gottlieb, Directorul de Marketing al cora Romania.

Cu acest instrument, cora Romania transforma cumparaturile offline in experiente placute, completate cu succes de promotii atragatoare pe care utilizatorii le pot primi chiar in timp ce folosesc aplicatia in magazin.

Unul dintre principalele avantaje ale aplicatiei este ca atat cardul cora, cat si toate beneficiile de fidelitate sunt intr-un singur loc, oricand la indemana clientului.

Cardul de fidelitate si tichetele de reducere se pot scana direct din telefon, iar clientul le poate verifica in orice moment.

Powa, platforma romanilor...
Citeste si: Platforma care te ajuta sa schimbi furnizorul de energie foarte rapid

Clientii nostri isi pot gestiona lista de cumparaturi, pot vizualiza un total estimativ, stiind din timp cat au de platit la casa, si isi pot crea liste de produse favorite.

Una dintre functionalitatile foarte apreciate de clienti este scanarea produselor la raft pentru verificarea pretului acestora.

Aplicatia cora Romania ofera o experienta personalizata la cumparaturi. Inca de la intrarea in magazin, clientii pot primi notificari si sugestii de promotii si produse, in functie de preferintele lor. In plus, ei pot consulta toate cataloagele cora valabile in perioada respectiva.

Cei care vor sa mearga direct la produsul dorit au la dispozitie functia de navigare pe harta, cu ajutorul careia pot identifica rapid locul in care se afla acel produs.

Din online in offline: Google...
Citeste si: Albume foto de la Google Photos: cat costa sa iti faci unul

Aplicatia mobila cora Romania poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store.